En skidsemester och en förälskelse senare.

Nu vet ni ju redan det här... men för mig är det fortfarande en stor nyhet; en chock. Jag kan numera åka skidor/slalom (!) och jag har åkt både röd backe och blå. Jag tror att ni förstår min glädje och förskräckelse. Här har jag gått i 28 år och varit rädd för skidor (och trott att jag hatat det) men i själva verket gått runt med en talang utan att veta om det. Det är helt sjukt. Makalöst. Jag älskar att fortfarande lära mig nya saker om mig själv. Saker som jag inte trodde och som inte ingick i min vanliga tråkiga självbild. Det gäller bara att utforska vidare och vara nyfiken helt enkelt! Vad mer kan jag göra som jag inte hade en aning om? 


Det var så oerhört vackert med all snö i Romme. Solen var inte framme bara en gång, utan flera! 


Titta liftarna. 💛 Så, så vackert. 

Som ni säkert förstår så är jag fortfarande förälskad och vill åka skidor så snart jag kan igen. Detta trodde jag verkligen ALDRIG om mig själv! Jag har aldrig sett mig som en människa som står på skidor och far ned för backar bara sådär! Jag menar, va? Jag är så jättejätteglad att min fina fästman ville ha med mig på en sådan resa. Utan honom så hade jag förmodligen aldrig kommit på att detta är bland det roligaste man kan göra. Känner mig så tacksam! 😌 Jag skrattade samtidigt som jag for ned i backarna. Ja, ni fattar vad ovanligt. 

Väl hemma igen hade jag bara ont i knäna. Inga värkande fötter, ingenting. Chock! Visst, fick ett stort blåmärke på ena knät som fortfarande är kvar men annars - inga nämnvärda skador. Jag utmanade mig själv och min rädsla/aversion som jag har gått och burit på sedan jag var ung tonåring. Min hjärna expanderade! Ni vet när man var liten och precis hade lärt sig att cykla. Så känner jag nu!   

#rommealpin - #skidor - #slalom
1
Linnea Westling

Så härligt, kära vän! :-D Och så vackra bilder! <3