Första februari, snyggospegeln & en koffeinfri människokropp.

Kan ni tänka er att det redan är februari?! Helt tokigt. Solen lyser utanför just nu och det är helt magiskt väder. Det liksom värmer in på mig! Sitter och småsvettas här vid mina fönster. Det var länge sedan. Jag har just haft en föreläsning som var intressant på alla sätt och vis. Alla fick tänka till ett varv extra. Idag ska jag "bara" sitta hemma och studera helt allena. Mammaveckan börjar idag; hurra! Jag förmodar att det kommer att bli en del pulkaåkning i någon av våra närliggande backar. Det finns några stycken att välja på. 😊 
 
Min favoritspegel. Köpte den för rätt länge sedan (innan coronan) på Stadsmissonen inne i stan. Tror att jag gav en hundring för den. Trodde inte att det var sant när jag insåg att det var den jag skulle ta med mig hem. Har den just nu i hallen och jag älskar att snegla på den i all sin glans. Den har helt enkelt allt som jag gillar i ett objekt. 
 
Jaha. Och här sitter då jag. Med mitt koffeinfria kaffe. Jag har faktiskt hållt mig undan koffein sedan i april (har jag för mig). Vaknar fortfarande mycket bättre på morgonen och är pigg. Som koffeinberoende var jag som ett lik om jag inte fick i mig mitt koffein så snabbt som möjligt. Nej. Ingen värld som jag vill tillbaka till. Är hellre den där jobbiga jäveln som vill ha thé istället för kaffe. Haha. 
 
Jag önskar er alla en magisk måndag! Nu ska jag börja mina bestyr och gå till affärn och köpa en sötpotatis till ikväll. Ni anar inte vilken god mat det går att göra av en rödorange potatis. 
 
☾ Vardagligheter | #vardag | |
Upp