Alla småstora hjärtans dag.

Glad alla 💖-dag vänner! Ni får en snygg bild på min korv eftersom hon är så stilig. Ute är det kallt (men mildare än tidigare). Idag har vi varit ute på en promenad på isen (!) och den var full av folk. Kanske lika bra att passa på innan det blir för milt igen? Själv har jag inte varit ute på isen sedan 2008/2009 så det är rätt länge sedan. Är i ärlighetens namn lite rädd för att var ute på isen. Har alltid varit rädd för att falla igenom, ovetandes om att isen just där var för tunn. Vad sjutton gör man då? Kanske onödigt att tänka på. Händer det så händer det! 
 
Solen skiner fortfarande ute och himlen är blå. Det går nästan att känna i luften att våren snart är här. För inte kommer det att vara såhär mycket snö särskilt länge till, det tror jag faktiskt inte. Jag har sett knoppar lite här och var på träden. Ni kan förstå att jag är en sådan där som älskar våren, va? Längtar tills solen lyser en i ansiktet och tvingar på en solglasögonen som dammat igen på vintern. Få ha tunnare kläder på sig och sitta under ett träd med en bok. Snart kommer vi att vara där! Ikväll väntar en överraskning på mig och jag har ingen aning om vart vi ska. Detta kommer att bli så, så spännande! 😍
 
Jag tror faktiskt att vi alltid har kommit överens om vart vi ska äta annars. Men inte ikväll. Undrar vad han har hittat på? Jag har målat naglarna lila och satt på mig min uppklädda/nedklädda tröja och ett par svarta byxor. Känner mig enormt bekväm och jag glittrar fan! Så roligt att komma ut lite på galej! Vem vet, kanske ni får följa med?
 
☾ Vardagligheter | |
Upp