"Snart är det julafton" sa studenten lite frånvarande.

Snart är julen här och jag satt igår med min uppsats och skrev även fast det var söndag. Det betyder att jag inte kommer att sitta med den idag utan jag kommer ägna dagen åt att läsa de texter som jag behöver istället. Lite ledigt blir det för mig idag. Det är verkligen en ny erfarenhet att skriva uppsats över julen. Mina tidigare uppsatser har jag författat under vår/sommar så detta är verkligen en helt annorlunda känsla. Jag måste ändå säga att jag föredrar att skriva under våren och sommaren. Solen lyser ute och det är verkligen vackert ute nu. Kanske kommer snön komma tillbaka lagom till jul.  
 
Jag hoppas att ni har det bra och att ni är friska. ♥ Jag mår bra, men börjar bli lite blind för min egen text. Men imorgon kanske jag får rätsida på det hela. Jag börjar verkligen att se ljuset i tunneln. Tänk, att jag kommer att ta min första examen redan nu i januari! (Förhoppningsvis, om jag kommer att kunna gå upp med min uppsats). Fan så jag längtar... nu handlar det bara om veckor och jag tror inte att jag har jättemycket kvar att göra på uppsatsen. Hoppas jag. Jag tänker liksom på min uppsats innan jag somnar? När jag vaknar?! Öhöhöhö. Vilken liten plugghäst jag har blivit på äldre dagar.
 
Den stundande 30 årskrisen mynnade inte ut i något barntjat (den tiden äro förbi, har redan en, det räcker i nuläget, kanske för alltid) utan det hela resulterade i att jag blev en plugghäst med x antal högskolepoäng. Det trodde jag aldrig om mig själv. Att jag skulle lyckas med detta. Är fortfarande förvånad och ibland vet jag inte vad jag ska tro om mig själv. Vad mer kan jag lyckas åstadkomma?
 
☾ Studenteriet, ☾ Vardagligheter | |
#1 - - Linnea Westling:

Heja, heja! Snart är du klar <3

Svar: Ja, snart är denna uppsats färdig! <3 Ser så mycket fram emot att ha den färdig och utskriven i min hand alltså...
frokentrad.se

Upp