Kungliga biblioteket, ett jättejobb och frusna fingrar.

Gud. Vad. Jag. Har. Mycket. Material. Som. Säger. Samma. Sak. Hur går man tillväga då? Det sitter jag och funderar på i skrivande stund. Ni vet att jag sitter med min C-uppsats just nu. Och allting säger samma sak, typ. Det är liksom inga direkta stora variationer, utan det känns snarare som upprepningar. Jag var inte riktigt beredd på att det skulle vara såhär. Men det känns just nu som att allt kommer gå i samma nyans? Vilket skulle vara fruktansvärt tråkigt om så blir fallet. Tur så har jag möte med handledaren på tisdag, så då kan vi diskutera det här. Vill ju helst ha flera nyanser i mitt arbete och inte bara same same. Igår var jag på KB och tittade i medlemstidningar. Och visst, det fanns en del intressant där men mycket var samma sak som jag tidigare läst. Hur har de inte kunnat variera sig, det är ju ändå ett kvinnoförbund? 
 
Ute är det svinkallt och inga av mina två vantsorter räcker längre till kylan. Ikväll ska jag fara och fixa ett par nya som är varma. Jag hatar nämligen att frysa om fingrarna, är kall redan som det är. Hur har ni det i vintern? Jag har det väldigt bra. I helgen hade vi den sista utbildningshelgen på delkurs 1. Så fort det gick, och gud vad kul det var! Det är utan tvekan det roligaste jag gjort, och få träffa alla härliga människor. ♥ Det har verkligen gjort mig så extremt gott! Nu har vi ett uppehåll på några veckor och tills dess så får jag fokusera på det jobb jag gör nu för att bli klar, färdig och finito. Som tur är så är jag inte trött på min uppsats än, bara lite konfunderad kring hur jag ska ta detta vidare. Sedan så är det ju 1:a december idag! Så mysigt. Jag fick en kalender av min karl igår, helt apropå ingenting. En jättekul en med badbomber och annat fint som jag verkligen kan ha användning av i denna kyla. För är det inte fantastiskt att bada just i detta nu, så säg? 
 
Nej, hörenini. Nu är det dags för mig att återgå till arbetet och redigera, fixa till och göra det läsbart. Fy helvete vad mycket text jag har. Jag måste begränsa mig så mycket det bara går. Jag kan inte ha en 60 sidor lång C-uppsats och nej, det är ju ingen avhandling. Puss!
 
☾ Studenteriet, ☾ Vardagligheter | |
Upp