Ett besök på The Nut House.

Igår åkte vi en sväng till The Nut House för att ta en fika. Vi har varit där en gång tidigare. Minns dock inte riktigt när det var. Kanske januari, februari 2020? Det var i alla fall strax innan coronan bröt ut. För ingen av oss tänkte ens på detta virus eller att kanske, möjligtvis skulle drabba hela världen (?) Då hade caféet fortfarande buffé att ta del av och det var så extremt gott! Allt hemmalagat och dessutom hemmabakat bröd. Mums! Om ni har vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska gå in där och ta en fika, eller varför inte en lunch? Allt är jättegott!
 
Farkas var med, såklart! Han miljötränas för fullt och var vi än är, där befinner han sig. Kolla vad fina de är tillsammans. ♥ Farkas har börjat bli större nu och vi försöker verkligen vänja honom vid bilen. Han mår illa fortfarande, men förmodligen kommer det att ge med sig så småningom. Minns att Abra också mådde illa (och hon kräktes till och med). Det gör dock inte denna lilla skrutt utan han får en jädrans massa saliv istället. Stackars!  
 
Nåja, nog om kräks. Vi hade det supermysigt och vi satt ute i deras växthus som är rätt stort. Där inne var det varmt och mysigt och även om det var grått och trist utomhus så var det sol i hjärtat! ♥ Ute i växthuset och ute på gården får man sitta med hund. Dock inte inomhus, men det är förståeligt! Min karl tog en morotskaka och jag tog en limepaj, citrustokig som jag är. Från oss tar det typ en halvtimma med bil att ta sig dit, så det är inte så värst farligt. Helt klart värt ett besök! Vårt nya favoritställe. ♥ Nästa gång vi är där så kan jag fota lite bättre, så ni kan få se hur det ser ut!
 
☾ Resor, ☾ Vardagligheter | #thenuthouse | |
#1 - - Helena:

Citron citron och lite lime, allt med citron i vad gäller bakver är ren kärlek!.
Kan ni höja upp honom så han ser ut! Det kan hjälpa mot att de små mår så illa att de dreglar, det är ju superstressigt. Prova att kolla om det blir bättre om han kan titta! Kram

Svar: Håller helt med. 😍 Tack för tips moster! Har testat, och just nu så sitter han mest i mitt knä och inte i sin väska. Det fungerar bättre just nu, och han dreglar inte lika mycket längre, som tur är! Kram. ♥️
frokentrad.se

Upp