... och psykologen sade "Pynta tidigt och bli skitglad!"


För typ 10 dagar sedan så julpyntande vi. Jättetidigt. Men vet ni hur mycket det gör, ljuset? Ljusslingan som fått vara i kartongen i år fick nu komma fram då jag hittade en ny plats till den. Så tjusigt! Och glatt. Blir som en liten installation. 
 
Den stora gröna i sammet. En av mina favoriter. Har för mig att vi införskaffade den förra året på Clas Ohlson. Nu har vi julstjärnor i varje fönster och en liten ljusstake. Jag har tidigare varit riktigt kritisk till att julpynta tidigt eftersom jag tyckte att pynta, det är något som man gör den 1:a advent och inte innan dess! Men så läste jag denna text på ELLE, och fick tänka om. Och det är just det som är så fantastiskt med att tänka om och bara göra något utanför sin comfort-zone. Jag julpyntade! Och visst, jag känner att det har hjälpt faktiskt. 
 
Det blir mycket ljusare och det är galet mysigt på kvällarna numera. Alla stjärnor lyser så vackert och det är fint att också släcka alla innan läggdags, som en ritual. När ljusen släcks då slocknar också vi. Ångrar inte att vi julpyntade tidigare i år! Särskilt inte med tanke på de mörka nyheterna som i och för sig inte får mig på dåligt humör. Här hemma i vårt ljus. 💛
 
| #julpynt | |
Upp