Sluttampen på uppsatsskrivandet.

En långhelg har gått. Så skönt det har varit att vara riktigt ledig. Jag har njutit av varje sekund - på riktigt (!) och ätit mycket god mat. Men nej, nu är det verkligen dags att komma tillbaka till en slags verklighet igen. Solen skiner, det är sommarvamt ute och jag har mina fulsandaler på mig. Det är på allvar hur härligt som helst ute just nu. Det känns lite sådär att sitta inomhus när allt det där vackra pågår utanför fönstret. Men; nu är det inte särskilt många dagar kvar tills denna uppsats ska vara färdigskriven. Som jag ser fram emot ledigheten som kommer att följa. Då kommer jag att sitta utomhus allt som allt precis hela tiden, läsa en bok samt njuta av sommaren.   

Idag har jag suttit framför datorn i timmar. Nu börjar jag i ärlighetens namn bli rätt trött på att sitta här, så jag funderar på om jag mycket snart ska ta min mittenpromenad med min förtjusande tax. Just idag har jag hållt på ett bra tag med min uppsats. Tog igen lite av det jag inte gjorde i helgen. I fredags satt jag dock och skrev, och kompletterade. I morgon ska jag lämna in en princip färdig uppsats. Klockan 14.00 ska den lämnas in. Jösses. Jag hoppas att den säger något, att det finns något i den! Ofta känns det bara som att jag sitter här hemma och fladdrar runt, bara skriver.. och skriver.. och skriver. Jag känner liksom hur jag börjar tappa bort mig lite i min text, samtidigt som jag får klarhet i vad jag sysslar med. Ett mycket konstigt tillstånd. Ska det vara såhär? 

Kommer att bli skönt att få feedback, och lägga till och dra ifrån. Snygga till den, städa upp. För det kommer jag med all säkerhet att behöva göra. 18 sidor är jag uppe i nu. 18 sidor (!) Jag har aldrig skrivit såhär långt och ihållande tidigare. Det är helt otroligt. Jag blir nästan rädd för mig själv. 

✕ Studenteriet | #buppsats | |
Upp