Se vad lite ljusinsläpp kan göra med ens humör.

Se vad lite ljusinsläpp kan göra! Om hösten och vintern så brukar vi ha vinröda gardiner upphängda. Men.. när våren kommer så släpper jag in ljuset med glädje! Idag bestämde jag mig för att helt enkelt bara byta gardiner (även om det tar sin lilla tid.) För vilket resultat det blir sedan! Jag har egentligen en fäbless för ljusa gardiner. Jag gillar att rummen liksom blir större på så vis. Att få släppa fram allt ljus som finns. Nu när det är så vackert utanför. 

Textilier är det finaste vi har. Det är något rituellt över det hela, det här med att byta gardiner. Tänker du att du vill göra om med enkla medel hemma - köp nya gardiner, eller hitta på second hand. Finns hur mycket textilier som helst att köpa där. Fixa inte nya möbler, det är bara jobbigt. Ta hand om dem du har! Om ni undrar vad det är för något som hänger från lampan så är det nummer 7 som dinglar där. Jag har sparat en av Gurkans ballonger sedan i måndags. Tänker att den ska få hänga uppe fram tills måndag, då åker den ned! Men då är också mammaveckan slut för den här gången. Det ska ju synas att man fyllt sju år.. med pompa och ståt! Det är faktiskt en stor grej. Hennes första läsår är snart slut.  

Ja. Så nu är det ljust och fräääscht hemma hos mig. Skämt å sido. Vi har mycket blått hemma, och grönt i och med alla växter. Så vitt är det inte. Finns ingenting som jag blir så nervös över som helvita väggar. Solen skiner utanför och jag vill vara utomhus. Våren, vänner. Våren!  

✕ Inredning | #vårgardiner | |
Upp