Ett fyraårsfirande med ångande kyckling och en vegetarian.

Igår bestämde vi oss för att fira! För den fjärde maj är inte vilken dag som helst för oss. Det är nämligen vår årsdag! Så vi tog bilen till Oh! Deli, en relativt nyöppnad indisk restaurang precis vid Brommaplan. Det var hur lugnt som helst där. Vi var de enda gästerna under ett slag. Först tänkte vi att vi kanske skulle beställa hem, men sedan tänkte vi tvärtom. Det var ett bra tag sedan vi var ute på restaurang sist. Och när, om inte nu? Ska det firas så ska det firas! Så, följ med oss på vårt firande! 


Titta så tjusig han är! Vi drack mangolassi. Om du inte testat det, testa! Jättegod yoghurtbaserad dryck. Eller så kanske det bara är yoghurt (?) gott är det i varje fall! Lite som en efterrätt. 


Maten rök och jag var törstig. 


Jag tog en palak paneer. Som jag allt som oftast gör. Den var jättegod! 

.. och sist men inte minst, en bild på mig själv! Vilket firande vi hade ändå, ♥ Tänk att vi nu har varit tillsammans i fyra år! Det var kalas att gå ut och äta igen. Något som vi sysslade ofta med innan coronan kom hit. Det kändes så ovant. Hur ska man bete sig? Hur beställer man, nu igen? Haha. 
 
Har du inget annat för dig, och mår bra, åk till Bromma och gå på Oh! Deli, det rekommenderar jag starkt! Vi har verkligen lite brist på restauranger i Bromma (det kan man inte tro,) men så är det. Pizzerior finns, men det gör det överallt. Så denna indiska restaurang kom helt i rättan tid! 

✕ Vardagligheter | #brommaplan, #ohdeli | |
#1 - - Linnea Westling:

GRATTIS fina ni! ♡

Svar: Tack, <3
frokentrad.se

Upp