I mörkret sitter jag och myser & väntar på åskan.

Vilket regnigt Stockholm vi möts av idag! Jösses, himlen har liksom öppnat sig fullständigt. Kanske kommer det att börja åska också? Hoppas lite på det, så att jag kan mysa lite extra. Finns ingenting som är så mysigt som när det åskar och mullrar över vattnet. För tro det eller ej, här nedanför ↓ finns faktiskt Mälaren även fast det inte ser ut så just nu. Trädens kronor har växt sig höga och jag ser inte längre människorna som promenerar där nere. Nu är det verkligen inget vidare promenadväder. Regnet strilar ned, det blir bara värre och värre! 

Jag tycker mig höra ett åskmuller långt där borta. För nu kommer åskregnet. Just nu sitter jag och har på allvar börjat med min sommarkurs. Mitt fönster står öppet och jag hör allt. Det är så fantastiskt mysigt, ni anar inte hur mycket jag har längtat efter ett rejält regn (!) jag som oftast tjatar om solen. Mitt thé har druckits upp för länge sedan och jag planerar inte att gå ut än på många timmar. Om jag ens kommer ut idag? Abra kommer aldrig att gå med på att gå ut i det här. Stackarn som hatar regn och som inte ens vill gå ut när det duggar lätt. Utanför en dusch. 

När jag känner mig klar för dagen med mina studier ska jag krypa upp i soffan med en god bok. Vilket megamys! Det var ett tag sedan som det var såhär pass mysigt utomhus. Kanske ska jag ta och baka det där brödet som jag pratade om igår också? Frysa in och ha för veckan. Jädrans, mysmys och brödbak tillsammans med livets stora frågor i ett just för tillfället ensamt huvud. Kan det bli bättre? Nej. 
 
✕ Studenteriet, ✕ Vardagligheter | |
Upp