Ute från julen in i mörkrets bekvämlighet.

Julen är över på riktigt. I förrgår packade jag undan den på riktigt, och idag släpade jag ned allt pynt till förrådet. Så skönt det känns! Och vad mörk lägenheten är nu när det inte är en massa stjärnor tända dagarna (och nätterna) i ända! Jag måste säga att jag faktiskt sov mycket gott inatt. Jag har så jädrans svårt att sova om det är det minsta ljust, då vill jag vakna.

Så skönt det känns ändå, att julen är ute. Missförstå mig inte nu; jag hade ett riktigt kanonfirande med min familj! Men nu, nej.. det är ändå ett nytt år och då vill jag faktiskt inte ha julen framme. Det hela känns bara konstigt och luffigt på något vis. Har ni städat bort julen än? Eller är ni traditionella?

Annars så snurrar livet för mig. Jag har en kompletteringsuppgift att slutföra och en redovisning + en hemtenta som väntar. Allt ska vara färdigt under nästa vecka. Så, jag har fullt upp! Imorgon hade jag tänkt sitta ned och börja skriva på kompletteringsuppgiften. Förhoppningsvis kanske jag kommer att bli klar. Jag ska i alla fall satsa på det, och så får jag helt enkelt se vart det hela leder. Vilka uppgifter att ta sig an.. det känns av att A- kursen är över snart. Kanske är det alltid rätt mycket att göra på sluttampen? Nej, nu ska jag ta och vila mina ögon. Jag hade migränkännigar idag, fy helvete. Som tur var gick det över! 

✕ Studenteriet, ✕ Vardagligheter | #adjöjul, #julstjärna, #städabortjulen | |
Upp