Nyårsfirande i glitterkjol och volangtröja.

Nu är det 2020. Äntligen! Som jag har längtat efter dig. Första januari är här! Det kommer att bli ett spännande år. Eftersom jag har bestämt mig för att detta kommer att bli mitt inåtblickande år. Framför allt så kommer detta att bli ett bekvämt år. Egentligen så vill jag inte att något särskilt stort ska hända eftersom 2019 levererade med bravur. Det här året så vill jag bara ta det lugnt, andas och som sagt titta inåt.

Vet ni en sak? Aldrig tidigare någonsin i mitt 27 åriga liv så har jag varit på klubb. Just eftersom jag var nykterist alldeles för länge för mitt eget bästa. Förstå vad roligt jag skulle ha haft det om jag släppt på mina spakar! Igår var det dags för mitt första klubbesök. För första gången! Det var rätt roligt. Att titta på allt fint folk som var ute och rörde sig i sina allra finaste kläder, glittriga och dana. Vissa hade flugor, andra slips. Vi dansade, det var härligt. Mosebacke hade en rejäl utsikt och rakt ovanför oss så sprakade fyrverkerierna. Lite för nära, men vad fan? Det är Nyår en gång om året och då ska det vara festligt!

Jag hade en alldeles fantastisk kväll igår. Det här firandet var tjusigare än någonsin tidigare. Vi hade det bekvämt, vi käkade gott och jag mår inte det minsta dåligt idag. Cider, vatten, cider, vatten.. vilken kväll! Jag längtar redan tills nästa Nyår. Fram tills dess så ser jag fram emot ett lugnt 2020 där det egentligen inte händer något särskilt spektakulärt. Gott nytt år! 

✕ Vardagligheter | #mosebacke, #nyår2020 | |
Upp