Inlämnad, inlämnad, tack och adjö.

Nu känner jag mig ändå duktig som har suttit och skrivit som en dåre fredag, lördag och nu lite under förmiddagen. Äntligen är jag färdig, och ja jag känner mig nöjd för tillfället med min skriftliga insats. Ha, jösses. Att jag skulle bli en sådan tokig människa som på riktigt uppskattar den här typen av uppgift. Jag tycker på riktigt att det ändå är rätt roligt att skriva tentor. Nu var det här "bara" en omtenta, och det innebar "bara" en fråga för mig.  

Ändå. Det här trodde jag inte om mig själv för bara ett tag sedan. Inte trodde väl jag att jag var en sådan som skulle läsa vidare. Nej, aldrig. "Det där skulle jag aldrig klara av" tänkte jag då. Men jo, det är ju precis det jag gör. Jag tycker till och med att det är roligt OCH jag har klarat mig bra hittills. Inte för att skryta; men jag är på alla sätt och vis stolt över mig själv! Jag trodde verkligen inte det här om min person, men se där. Vi kan alla bli överraskade av oss själva och vad vi är förmögna till!

Så, skål i thé! Nu har jag stora delar av söndagen på mig att fortsätta med min läsning som ska vara färdig tills tisdag.
Hurra, det här klarar jag!

✕ Studenteriet | #student, #studera | |
Upp