Horoskop för Oxen 2020.

Oxen: I turbulenta perioder håller sig Oxen kvar på säker mark bland välbekanta ansikten och rutiner i väntan på att allt ska lugna ner sig igen. Oftast är det en ganska rimlig strategi, men inte nu – 2020 är ett år när omvälvningar inte kan undvikas. Det du framför allt kommer känna är hur själva grundbultarna i ditt liv undermineras, kanske till och med raseras. Pluto styr över allt det djupa och när han är aktiv kan marken du går på skaka rejält. Om du har haft en framtidsvision eller målbild som du envist hållit fast vid – kanske utan vidare framgång, men med förvissningen att ändå nå fram till slut – så kommer punkten för detta sättas i år. Den framtid du alltid strävat efter tillhör en tid som är förbi och det som kommer istället är något helt annat. På samma sätt kommer dina åsikter och värderingar, det som du och dina vänner alltid sett som självklara ståndpunkter, också att förändras. Nya tider föder nya idéer och du måste omvärdera allt, inte bara för att hänga med i samtiden utan också för att begripa hela det nya årtiondet. För en del stjärntecken blir detta ett aktivt år med synliga strider, för dig kommer striden att föras inombords och handla om att finna en ny plats i tillvaron, dels socialt och politiskt, dels en plats där du kan känna trygghet och rota dig på nytt. Dessa inre stridigheter kanske inte syns utåt, men de är ytterst verkliga och väldigt viktiga.

Den plågsamma processen med att frigöra dig från det förflutna har inverkan även rent privat. Ouppklarade relationer från förr gör sig påminda och behöver lösas innan du kan gå vidare in i den nya era som tar sin början i år. Det finns säkert massor av saker du hellre ägnar dig åt mitt i all stress, än att reda upp i gammalt groll, men du måste ta dig an framtiden med så lite emotionellt bagage som möjligt så det är inget du kan strunta i. Det kan också gälla en högst aktuell relation eller att du återupptäcker en person du hade ett förhållande med för länge sedan. Oavsett så måste du lägga ner både tid och känslokraft. Perioden runt din födelsedag blir särskilt viktig – det är då du släpper taget om ditt gamla jag och accepterar att framtiden måste bli annorlunda. Framför allt inser du att denna framtid kan bli så mycket bättre än det du lämnar bakom dig. Istället för att reagera defensivt blir du kreativ, optimistisk och till och med en smula ambitiös – vilket inte är så tokigt alls.

Trots alla förändringar i ditt liv kan du ta dig både framåt och uppåt rent karriärmässigt under 2020. Årets första halva ser ut att bli bäst med en särskilt aktiv period i april. Uranus befinner sig fortfarande i ditt tecken och även om han inte direkt har en central roll i år så knuffar han dig framåt, en energi du kan använda till din fördel. Så länge du fortsätter framåt och söker efter nya utmaningar istället för att klamra dig fast vid det som varit, så kommer allt att gå bra. 

Vill du läsa ditt horoskop, gör det hos Elle: HÄR!

✕ Fruktansvärt & Inspirerande | #horoskop2020 | |
Upp