En ny bil, några nya idéer & solen är framme.

Januari, januari, januari... inte trodde jag att du skulle bli så händelserik! Klockan börjar närma sig 15.30 och min huvudvärk har äntligen börjat släppa. Jag har suttit och läst i några timmar nu och solen är fortfarande framme (!) Fantastiskt, verkligen! Abra ligger och snusar här bredvid mig på soffan och hon njuter av att jag är hemma tillsammans med henne. Vad har hänt här då? ↓ Jo, familjen har skaffat en ny bil. En stor en. Som jag ska köra idag - för första gången ensam - alldeles själv. Till skolan. Hjälp. Detta är ju en riktig #pappabil 

Det kommer garanterat att vara en stor skillnad storleksmässigt för mig att ta mig runt. Tänker främst på att parkera, vända bilen. Snäva kurvor. Jag vet att jag kommer att vänja mig. Fast lite nervös är jag förstås. Det var däremot inte Gurkan när hon smygövningskörde igår. Hon åkte riktigt långt, dit solen lyser på riktigt så att den värmer. 

Imorgon är det redan fredag! Denna vecka har gått oroväckande fort, som alla veckor alltid gör numera. Men märker ni den stora skillnaden att det faktiskt är ljust ute längre nu? Vad jag tjatar om detta väderfenomen. Jag vet. Säg till! Fast jag blir ju så glad. Lite gladare än annars. Solen riktigt speglar sig i alla fönster mittemot. Och det är svårare att se på tv när ljuset slår in och täcker alla svarta delar. Sol, soligt! Önska mig lycka till med att för det första: ta mig ut från vår lilla halvtrånga parkeringsplats.

✕ Vardagligheter | #pappabil | |
Upp