Borta i en burk från verkligheten.

Hej, jag heter Therése och det här är min nygamla burk! ↓ Skämt åsido. Visst är den fin? Jag har haft den i en sex, sju år och hittade den på en rea på Indiska. Den har lite glömts bort, fram tills nu då Livia har fått griffelkritor. Burken har nämligen en del där man kan skriva griffeltext. Så nu står den framme! Som det kan bli. Kul med nygammalt. Känner att jag måste bli ännu mer genuin med gamla grejer som jag har. Påminna mig själv om att jag inte behöver en massa fler saker; vi får ändå inget med oss sedan i vilket fall som helst. Måste verkligen bli bättre på att tänka så. 

Vad har annars hänt under dessa dagar då? Jo, jag har inte kunnat vara i skolan först på grund av migrän och sedan på grund av att jag har haft en sjuk liten Gurka hemma. Så jag känner mig sådär lagom borta vad gäller studier! Idag ska jag fara iväg till Stadsbiblioteket och låna hem lite böcker som jag behöver för mina uppgifter. Jag måste komma ikapp igen. Det är inte roligt när man missar ett seminarie, och nu har jag missat två. Jag har inte panik, men jag är klart stressad. Det är jag. Jag ska försöka göra mitt bästa, ibland kommer det verkliga livet emellan. Inget mer med det egentligen. 

Mitt hår står åt alla håll och innan jag ger mig iväg så kommer jag att hoppa in i duschen och lägga en ansiktsmask. Det är precis det som är bra att göra i dessa orostider. Märker ni att ljuset håller på att komma tillbaka? Här utanför mig är det rätt grått, men ljuset sipprar ändå igenom. Som jag ser fram emot denna kommande vår. Nej, nu är det verkligen dags för mig att börja göra mig i ordning. Jag har en mycket lång dag framför mig (...)  

✕ Vardagligheter | |
Upp