Liljevalchs, Bonniers Konsthall, en vacker postlåda i förbifarten & riktigt god mat.

Vilken fullspäckad helg jag har haft (!) som i lördags började med Vårsalongen på Liljevalchs, för att sedan fara förbi Bonniers Konsthall. Jag kan verkligen rekommendera er att gå och titta på både Vårsalongen och Bonniers Konsthall, som just nu har lika vackra utställningar fast på helt olika sätt. Vårsalongen var fullspäckad av humoristisk konst. På Bonniers fick vi se Lars Lerins vackra björkar och annat naturvänligt. Vilka tavlor, vilka verk! Etablerade som oetablerade. Jag fick inspiration att sätta igång att måla igen. Nu är det någonstans bara att fatta penseln och.. börja?

Efter dessa utställningar for vi till Holy Cow, och vilken restaurang! Jag åt en paneer med mango. Så himla gott! Och mysigt. Jag har aldrig någonsin ätit en paneer med riktig mango i (!) men jag kan försäkra er om att det inte är sista gången som jag gör det. Så om ni letar efter en bra Indisk restaurang så kan jag varmt rekommendera Holy Cow i Vasastan! Deras meny var fullspäckad av både vegetariska och veganska alternativ. Så perfekt för oss som inte äter kött! 

Solen skiner utanför mitt fönster. Idag vaknade jag vid 07.30 och satte på direkten igång med att studera i solen. Tvätten snurrar nere i tvättstugan i skrivande stund och jag ska strax dyka ned i mina texter igen. Nu är det Sportlov för oss i Bromma; men något vidare Sportlov kommer det inte att bli för min del. Gurkan kommer dock att få ett riktigt roligt sådant, med massor av äventyr bara några stationer bort. Jag kommer att spendera mina dagar läsandes. 

#bonnierskonsthall - #holycow - #liljevalchs - #vårsalongen