Ett år av bilkörande.

Vet ni vad jag nyss kom på? Idag är det exakt ett år sedan som jag tog mitt körkort. Vilken nostalgi! Nu är det dessutom bara ett år kvar innan prövotiden är över. Jag kommer ihåg att det var fullt av snö ute, och det var ett helvete att se väglinjer. Skyltarna var på vissa ställen snötäckta. Det enda som gick att göra det var att köra försiktigt. Jag var så nervös och jag och sambon utförde yoga strax innan vi skulle ge oss iväg till Trafikverkets lokaler i Farsta strand. Ändå infann sig en känla att, "går det åt helvete får jag bara göra om det.. varken mer eller mindre." 

Jag kom hem med ett körkort den där dagen för exakt ett år sedan. Vi firade med att äta på Pizza Hut. Jag körde inte dit, för det var jag för trött för. Så jag slapp. För nu hade jag ju TAGIT DET! Det är sällan som jag varit så enormt stolt över en bedrift som då. Det var en häftig känsla av att ha fixat det; med stor hjälp av min sambo. Utan honom, inget körkort.  

Vi övningskörde i lite drygt ett år, helt privat. Jag har aldrig tagit en körskolelektion i hela mitt liv. Så, idag har jag tutat & kört i ett år! Hurra, hurra, hurra! För ett år sedan var det som sagt snökaos utanför. Det var väggar av snö. I Trafikverkets Volvo var backkamerans skärm vit. Att det nu såhär ett år senare är som vår ute är lite.. speciellt. 

✕ Vardagligheter | |
#1 - - Linnea Westling:

Tjoho! GRATTIS! ♡

Svar: Tack! Ett år! Känns stort på nåt sätt, ♥️
frokentrad.se

Upp