Den vackra pridebåten & en fullständig ledighet.

Igår var jag och fästmannen och badade hejvilt vid Solviksbadet. En riktig sommarpärla! Och se då vad som for förbi ute på vattnet det sköna, ↓ En redig pridebåt som jag smygfotade. Med tre flaggor (!) vajandes för vinden. Så vacker! Om jag hade en båt så hade den också sett ut sådär. Alla dagar i veckan. För prideflaggan kan man liksom aldrig få nog av, kärleksflaggan.. ♥ Den tjusigaste av dem alla! Visste ni förresten att flaggan tidigare också innehöll en rosa rand?

Nej, ni har inte hört av mig på ett tag. Det beror på att jag har ledigt. Verkligen ledigt. Förutom den där sommarkursen (som går på halvfart). Vi har verkligen tagit vara på ledigheten. Ätit gott, sovit länge, varit uppe sent, druckit bra viner.. solat, latat oss.. ja, allt en oxe uppskattar! Det har varit en skön sommar, verkligen. Det uppskattar jag verkligen. 

Imorgon kommer vardagen tillbaka till oss. I alla fall något så när. Jag börjar inte mina vanliga studier förrän den 31 augusti. Imorgon börjar min fästman (!) jobba igen efter några veckors ledighet. Vardagen är ändå välkommen. Gurkan kommer hem imorgon och om det är fint väder så promenerar vi till stranden för att bada. För nej, min semesterfeeling är inte förbi än. Här kommer det att badas å det grövsta tills det inte går att bada mer. 
 
✕ Vardagligheter | |
Upp