Studentens texter kommer inte ur tomma intet.

En ny måndag. En till. Med två koppar thé efter morgonpromenaden med Abra. Denna vecka är min allenavecka. Det är rätt tomt här hemma, och tyst. Om några timmar är jag van igen. Veckan som kommer, kommer att bli en riktig textvecka (!) Ni anar inte hur mycket text jag ska klämma ur mig innan veckans slut. Men jag känner ändå att jo, det kommer att gå bra. Jag har dessutom hittat ett essäämne som jag tycker är roligt, och som intresserar mig. Då brukar det också gå lättare att skriva. Just nu känner jag att det inte är det minsta motigt. Texten bara kommer. Och jag har tid på mig. Skönt.    

Vilket också betyder att jag inte på långa vägar behöver stressa. Skönt, skönt, ljuvligt! Jag kan ta det lugnt, och skriva i min takt. Dessutom så gillar jag att ha ett slutdatum för en text, annars så blir det för långdraget. Jag har ett då jag måste vara färdig. Jag är så enormt tacksam, och glad över att jag blev en sådan som älskar text! Som njuter av att sitta timma efter timma och skriva. Som sällan tröttnar i första taget. Annars vet jag i ärlighetens namn inte om jag hade klarat det här. Nej, det hade jag inte. Jag kan svara på det här och nu. Ärligt. 

Avsaknaden av kaffe knackade så sent som igår fortfarande på min stackars hjärna, som fått stå ut med huvudvärken från Helvetet. Det slutade med att jag tog en receptfri migräntablett och sedan dess så är huvudvärken faktiskt borta. Nu känner jag mig som jag ska! Som vanligt, med ingen huvudvärk. Gud. Typ fyra dagars huvudvärk i blandad styrka. Ja, tyck synd om mig! Det var inte roligt. Jag hoppas att migräntabletten tog udden av all framtida kaffehuvudvärk. För nu vill jag inte ha ont i huvudet på i alla fall några veckor, tack!    
 
✕ Studenteriet | #hemmastudier | |
Upp