Mitt i Påskens nya firande.

Glad påsk, vänner! Jag hoppas att ni har det fortsatt bra och att ni tar hand om varandra. Har det varit soligt hos er, har ni kunnat vara ute och promenerat? Det har vi kunnat. Vi upptäckte en "ny" skog här väldigt nära oss. Judarskogen. Mitt i skogen (som är gammal) finns en liten sjö. Riktigt så långt in i skogen gick vi inte. Det var fullt av gamla träd där inne, och stora mossbevuxna stenar. En riktig trollskog! Vi har bestämt oss för att upptäcka den lite mer ingående. Vad är det där för skog, egentligen? Full av historia.  


På långfredagen kom familjen hem till oss med en tårta från fantastiska Vivels, Brommas bästa konditori! Med citronfyllning, lite jordgubbskräm i mitten och chokladbotten. Så fin! Denna var jag verkligen tvungen att fotografera, den kunde liksom inte gå obemärkt. Gott, god, godast!

Annars så har jag promenerat rätt mycket nu, jag har några rundor som jag tycker är lagom för Abra att promenera. På en av dessa promenader hittade jag detta vackra asfaltskonstverk. Allt det bästa i en bild!  

✕ Vardagligheter | |
Upp