Blåkulla & ansiktsmasker.

Hur mår ni? Vad gör ni? Vad hittar ni på i solens härliga strålar? Idag har jag vandrat en riktigt, riktigt långpromenad med min tax, och fört flera samtal med min pappa. Ja, jag traskade till och med ut en bit i skogen. Men där fanns ingen täckning, så jag var tvungen att släntra mig tillbaka ned mot den klassiska vägen igen. Det var härligt! Och det var många vandrare precis som jag som tagit sig till skogs, för att ta en finpromenad runt Mälaren. Visst är det fantastiskt att solen på riktigt värmer nu? Det känns liksom lättare i allt elände, att våren faktiskt på riktigt nu (!) är på intåg.
 
Kanske kommer vi sista april att kunna se en redig majbrasa för att fira våren välkommen. OM vi har tur! I så fall så kommer vi att åka ut till Lovön och fira, som vi har gjort de senaste åren. Nu, idag (precis just nu!) är det ju dessutom Påsk! Skärtorsdag idag. Och ikväll åker jag till Blåkulla vid 20.00! Kanske ses vi där? Glad Påsk! 

Annars så har jag ansiktsmasker då som nu. Men jag har fått lugna ned mig lite eftersom jag fick som brännskador (?) på ena kinden för några dagar sedan. Skitläskigt faktiskt. Så nu har jag tvättat ansiktet lite försiktigare och inte använt ansiktsmask. Heller inte några produkter från The Ordinary, som är rätt starka och väldigt verkande. Ha, ha. Vad gör man inte för att underhållas? Särskilt på kvällarna kan jag tycka att det är härligt att ha något att pyssla med. 

Ta det försiktigt med ansiktsmaskerna, vänner! För det kommer jag att göra. 

✕ Vardagligheter | #skönhetsfel | |
Upp