- Höst, studier och thé -

Visst är det väl vackert utomhus just i detta nu? Luften är hög och det regnar nästan jämt. Det är mörkt när vi vaknar för dagen. Men vad gör väl det när man ser alla färger som faller ned på marken? Det är vackert, ack så vackert! Jag dricker thé och läser. Ibland åker jag till skolan, halvvägs med pendeltåget som jag numera är bekant med sedan en tid tillbaka. Det är skönt att sitta högst upp, på platserna som är fyra om fyra. Därifrån har man den bästa utkiksplatsen.

Från och med idag tar jag helg. Det är fantastiskt bara det. Inte förrän på måndag är det skola igen (så skönt!) och jag kan vila ut och käka god mat. Tyvärr kan jag inte träna med min nygjorda tatuering, men det kommer jag att ta igen så snabbt den är färdigläkt. Hur har ni det i hösten, hur mår ni? Själv mår jag bättre än någonsin. Förmodligen är det träningen som orsakat det hela. Jag känner väldigt lite stress i livet just nu. Bara det gör mycket. 

✕ Vardagligheter | |
#1 - - FSHD Daniel:

Alla färger ute just nu tycker jag är enormt vackert. Har inte haft eller fått någon höstdepp än i alla fall. Börjar mer och mer tycka att mörkret inte är så farligt. Alla årstider har sin charm på något sätt :)

Svar: Visst är det! Inte jag heller, faktiskt :) Ser fram emot mörkret, vilket är lite ovanligt för att vara jag! Hoppas att du har det fint ute i hösten! :D
frokentrad.se

Upp