- Jag vill köpa stenar, börja meditera och springa runt i skogen halvnäck -

Jag vet inte hur det är med er; men jag vill ha min energi tillbaka! Jag känner mig trött och allmänt less på vädret. Kommer det ens att komma någon snö till jul? Det är så mörkt. Hjälp mig! Aldrig tidigare har jag längtat efter en solsemester, just eftersom jag aldrig varit på någon. Tro det eller ej! Jag har bara flugit till London och tillbaka. Det är allt. Om jag har flygskam? Nej.

Klockan börjar närma sig 20.00 och imorgon är det torsdag (!) igen. Veckorna rullar på och från och med nästa vecka (den 19:e) kommer jag att ha "jullov." Som jag längtar! Aldrig har jag längtat så som jag gör nu. Kanske för att jag typ aldrig har haft ett sammanhållet lov på väldigt länge? Jag har ju jobbat jämt, med inhopp hit och dit. Vad jag minns det som. Jag behöver den där ledigheten. En ledighet då jag tar mig friheten att bara stirra ut i intet... 

2020 närmar sig. Ett nytt tjugotal. Jag har inga direkta förväntningar inför året som kommer, inte mer än att 2020 ju är en rätt ball kombination av lika-lika. Allt det som jag hunnit med 2019 har varit smått sjukt. I februari tog jag mitt körkort som 100% privatist. I ca ett år övningskörde jag tillsammans med min sambo, som var min handledare. Jag tog körkortet på första försöket, med inga anmärkningar. Japp, hej hej! Jag läste upp mitt betyg i Eng B, som jag tidigare hade IG i. Sa upp mig från mitt senaste jobb, vilken prestige! Till hösten kom jag in på högskolan, på ett treårigt program. Där jag går nu, om någon råkat missa det. Jädrans, jag har fått saker gjorda! Stora grejer. Kanske blir 2020 mitt inåtblickande år? Där jag helt enkelt liksom på ett fint sätt kör in mitt eget huvud in i.. ja. 2020 blir mitt andliga år! Då jag köper stenar, börjar meditera och springa runt i skogen halvnäck. Jag har en plan, Sickan! (Nej, jag skojar faktiskt inte här!) Känner att jag i allra högsta grad behöver komma i kontakt med någonting, jävligt långt utanför mig själv. 

✕ Studenteriet, ✕ Vardagligheter | |
Upp