- En liten vinterpromenad i pudersnö med tax i ny skrud -

Jag hoppas att ert julfirande var till behag, att ni inte stressade över estetiken och att ni fick käka riktigt god mat. Att ni fick umgås med varandra och mysa lite extra med tända ljus. Vår jul var fin! Jag fick jättebra presenter som jag verkligen har nytta av och uppskattar. Ja, jag fick till och med en present som jag inte trodde att jag skulle ha nytta av! Men se där; den underlättade. Vi fixade god mat och hade för första gången riktiga tygservetter som höjde dukningen till nya höjder! Haha. Det var något det!

Igår tog jag en fruktansvärt trevlig promenad med min tax! Solen var framme och vi passade på att ta en tur till fältet som ligger strax här intill. Jösses så fint det var! Jag är utsvulten på sol, så jag känner att det har verkligen var en bra idé att tanka ljus. Det har dessutom kommit lite, lite pudersnö. 

Abra i sitt nya sele från Hurtta. Det var ett av mina Nyårslöften för i år att fixa ett nytt, tjusigt till henne. Visst blev det fint? Den har dessutom väldigt bra reflexer som verkligen syns för nattliga promenader.

För att prata om något helt annat än vädret, vad ska ni göra på Nyår? Vi kommer att äta indiskt på Shanti (som är tradition) sedan så ska vi för första gången fira på Mosebacke. Kanske far vi till en förfest hos kompisar innan vi ska äta. Så vi kommer garanterat att ha det väldigt mysigt (!) 

Nu ska jag ta och börja läsa i min nya roman som jag ännu inte rört. Vad spännande. Vad kul! För om inte alltför lång tid så kommer jag att börja läsa min studentlitteratur igen. 

✕ Vardagligheter | |
Upp