Det var ett tag sedan sist du såg mig / Jag har inte åldrats en dag på minst 10 år.

Jag sitter och skriver så att mina tangenter brinner. Typ. I vilket fall som helst känner jag mig mycket duktig (!) som lyckats sitta ned i flera timmar idag och skriva på hemtentan. Jag hatar intensivt ordet duktig, men jag hittar inget annat ord för det just nu. Produktiv, möjligtvis? Igår gick det inget vidare (men skitsamma), huvudsaken är hur det gick idag. Jag fick en fruktansvärt god hämtpizza igår, så det vägde upp min begynnande migrän som slogs ihjäl med hjälp av tabletter och ett hett omiljövänligt bad. 

Ute börjar det mörkna. Det är tur att julstjärnorna och alla stakar gnistrar så vackert och traditionellt. Annars hade jag inte stått ut. Ibland undrar jag om jag kanske ska ta och sitta i alla fall en minut eller två framför ljusterapilampan bara för att jag helt enkelt kan tanka artificiellt solljus på den vägen. Vad gör man inte för sitt eget leverne?

Jag har en annan helt annan fundering; är era näsor torra nu såhär års? Min är snustorr. Som jag smörjer och smörjer... har ni några verksamma tips för min stackars fnasnäsa? ↑ Ibland är det skönt att bryta av med lite ytligheter då som när. Jag menar, november (världens sämstvärsta månad) är över. Då passar det bra med lite snyggelisnyggtips. Så, några som har välfungerande ena?

#nästips