- Årets sista tentaskriveri i juletider -

Klockan är strax efter 11.00 och jag har nyss varit och tränat för första gången på två veckor (!) vilket var otroligt skönt! Det finns en möjlig anledning till att jag varit vissen - förmodligen för att jag försummat mitt tränande. Då går det fort nedåt, vad det verkar som. Men nu är jag igång igen! Det är bara att ta bilen direkt dit efter kaffe och eventuell knäckemacka. Jag ska verkligen försöka träna varje dag nu den här veckan eftersom jag har en del att stå i.. ↓ 

Jag har en tenta till att skriva färdigt innan årets slut. Det kommer säkert att gå bra. Jag kommer att lägga ned bra mycket mer tid på den här tentan än den som jag gjorde innan. Vilket också är viktigt eftersom källorna nu står i fokus på ett annat sätt. Fast det är bra det eftersom man ju faktiskt lär sig något av det. På fredag ska den vara inlämnad. Önska mig lycka till! 


Vill också passa på att tipsa om en podd som jag precis börjat lyssna på: Spökpodden. En rätt kul podd för dig som gillar det ockulta. Den tar upp allt möjligt du kan tänka dig. Jag kan säga att jag myser lite när jag lyssnar igenom avsnitten. Tips, tips för mörka dagar i allmänhet! 

✕ Studenteriet, ✕ Vardagligheter | |
Upp