Hejdå skräpskitet! | Tre svarta sopsäckar.

Åh. ÄNTLIGEN! Här passar det bra med en suck från djupet av mitt djup som är mycket djupt. Vet ni vad jag pysslade med i förrgår? Jo, jag städade. Nåt fruktansvärt! Jag var vild, bara gjorde mig av med skräp som bara stod. Det som jag inte använt på bra länge (det utan någon direkt värde.)

Jag rev ut alla mina böcker på golvet och gick loss, till Gurkans stora glädje. Hon förstod inte riktigt vad jag pysslade med. Självklart hjälpte hon till när hon begrep vad jag sysslade med. Jag menar, ser ni boken om prinsessor? Sen när fan intresserade jag mig för kungafamiljen? Aldrig. Den åkte ned i sopsäcken lika snabbt som den revs ned från hyllan. Det är så befriande att rensa någon gång om året. Liksom göra en rejäl storstädning. Kanske är det våren som börjar sätta sin boning i mig? Ja, ni vet ju vad våren gör med en och inte. Självklart säljer jag det som jag vet har något värde. Det kastas absolut inte! Tro inget annat. En sån person är jag inte som vettlöst bara struntar i mina grejer. Men jag behöver.. ha koll. På vad jag har och inte har. Jag vill använda det jag äger. Inte bara "äga för ägandets skull". Det känns knepigt i dessa tider. 

Så nu är jag några kilo lättare. Jag känner mig glad över att jag tog tag i att rensa. Jag har tänkt på det stundvis varje dag. Så när man tar sig i kragen och gör något med det känner man sig som världens bästa människa med superkoll. Varför inte testa du också?

Monstreran | Den växer så det knakar!

Min lilla monstrera ni vet, den som flyttade in hit ganska nyligen? Oj.. så den vuxit! Än så länge står den på köksbordet. En dag kommer den inte längre att göra det. Om växten själv får bestämma, alltså.

De färska bladen är ljust, ljust gröna. Så fint! Ser ni hur bladet liksom rullar ut sig själv? 

Ni förstår min faschination av det här. Varje dag tycker jag mig se något nytt med denna fantastiska växt. En dag kanske den är enorm. Jag får hoppas på det bästa. Att den om typ 10 år eller så har tagit över hela loggian (vår jättemoderna balkong.) Det vore något det. Och nu pappa som också köpt en monstrera. Hur ska detta sluta? Med en djungel, som sträcker sig hela vägen till Oxelösund till Stockholm? Mja, vem vet. 

✕ Gröna fingrar & Kaktusar | | Kommentera |

Länge leve återanvändandet! | Traderasäljaren.

Jag har fortfarande kläder ute till försäljning på Tradera. För att hitta mig där, sök på thereselizette så dyker jag upp! Några godingar har jag tagit adjö av vid posten. Tyvärr så har frakten gått upp ganska mycket i pris. Något som jag är förfärad över.. synd! Inte ska det vara skitdyrt att skicka skicka grejer som kommer till användning och glädje hos någon annan.

Idag ska tre av mina försäljningar åka iväg till sina nya hem. Så roligt!

Upp