♬ Lush life / Zara Larsson


.. ännu en dansant en! 

✕ Dansvänligt | | Kommentera |

Nu är det mörkt : När bli det ljust?

Klockan är 17.52 och jag funderar på att ta en kopp thé. Jag har börjat få ont i halsen vilket inte känns roligt alls. Lägenheten ser i nuläget lite kaotisk ut, eftersom jag filmat och redigerat hela dagen. Redigeringen tar längst tid, det tar riktigt lång tid. Jag kan i princip sitta hur länge som helst. Något som förvånar mig. Timmarna seglar iväg, och jag tittar inte ens på klockan. När jag gör det så har det gått en timma. Då är jag inne i mitt flow, precis där jag ska vara. 

Ikväll kommer min karl hem. Gurkan (Tårtan) springer omkring här hemma och leker med sin lilla resväska. På tvn står Andra Avenyn på. Jag slötittar. Finns så extremt många avsnitt att det inte är klokt. Kommer du ihåg serien Andra Avenyn från 2007? Jisses vad jag tittade på det. Jag tyckte att det var så himla bra. Världens bästa program. Idag känner jag att det händer så mycket på bara ett avsnitt att jag blir snurrig. 

November är snart över. Och december knackar på dörren. Väntar otåligt och vill bli insläppt. Jag längtar tills Nyårsafton. Jag ska börja fila på mina Nyårslöften för 2017. De kommer bli offentliga detta året också. Det är bara tisdag idag, men det känns som att det är torsdag. Jag vet inte var tiden försvunnit. Jag håller tummarna för att jag slipper bli förkyld. Det skulle komma väldigt olägligt. Fast det gör det väl å ena sidan alltid? Nu ska jag vänta.

✕ Vardagligheter | | Kommentera |

iNFEKTERAD / FOTOGRAFi (2016) #gripenfilm


iNFEKTERAD / FOTOGRAFi (2016) Printscreens från filmen. 

Upp