Ny bloggdesign | Städat garderoben

Jag kände för att fixa till min design. Så, såhär blev det! Vad tycker ni? Själv känner jag mig som allra nöjdast i svart klänning med skrikiga strumpbyxor.

✕ Bloggen om & med Fröken Träd | | Kommentera |

Kaffet står och kallnar, ungen är i badet & taxen käkar knäckebröd.

Här var jag. I söndags med röda läppar. Idag är jag inte lika tjusig i randigt från topp till tå. Jag har hostat natt och dag, det ger inte med sig. Harklar mig som en gubbe med lössnus svajandes. Känner mig inte på topp just nu. Ser dåligt, gör mig illa.. går in i saker. Välter omkull välfyllda glas med c- vitamin. Nej, jag har haft najsigare dagar. På den tiden när jag var medveten och närvarande. Ha, ha. 

(null)
Därför har jag nu kokat mig själv en rejäl kopp kaffe med mycket mjölk. Riktigt kaffe (malda bönor från Konsum, med kaffe & vaniljsmak!) Allt detta i en jättemugg. Som egentligen passar sig bäst till blåbärsthé. Men vad gör en inte? 


Ja, det är huvudsakligen bara att skumma på. Jag är en jävel på skummad mjölk. Vill du ha, eller? 

Som sagt. Kaffeporr! Min dag som jag har framför mig kommer att spenderas tillsammans med Gurkan och Abra. Vad vi hittar på och inte, det återstår att se. Jag ska sätta mig vid symaskinen och knåpa vidare med mina väskor som är under tillverkningsprocessen. Kaffet ska drickas upp.. lunch ska lagas. Ett rum ska kanske möbleras om (?) och piffas till. Så småningom även målas om. Ni får följa med, helt säkert.

✕ Vardagligheter | | Kommentera |

Fröken Träds nya arbetsskor, ♥

Jag har under min tid på Bemz sprungit runt i skitiga Converse. Ibland i ett par silverglittriga. Nu, ett antal månader (till och med år!) senare har jag märkt att det inte är någon höjdare att fara omkring i just dessa knä & fotdödare. Så jag har införskaffat mig ett par andra älsklingar som jag har sneglat på under en tid..


Jag bestämde mig för ett par svarta Eccos med snörning.


Ljuvligt sköna. Mina fötter kommer tacka mig för denna investering.


Enkla i all sin enkelhet. Dessa kommer jag att kunna matcha med precis vad som helst i färgväg. Jag som gillar att ha på mig stökiga strumpbyxor!

Jag klickade hem dem från Footway i förrgår och jag hämtade ut paketet på posten idag. Så, jädrans snabb leverans! Trodde åtminstone att det skulle ta en vecka. Vilken tur jag hade! Jag har bestämt mig för att jag aldrig någonsin mer kommer att köpa billiga skor som tar kål på mina fötter. Framöver kommer det bara att få flytta hem bra pjucks hos mig! Imorgon ska jag glänsa med mina alldeles nya skor. Det ska bli en redig fröjd att få jobba i dessa! 

Upp