31 oktober | Sista dagens mörker.

Pizzan står på soffbordet, har blivit kall. Här har minst fyra sällskap plingat på i hopp om att få godis. Vi har inget. Min sambo glömde köpa. I år igen. Inte heller jag hade en tanke på alla dessa ungar. Jag har annat för mig. Mina tankar flyter under andras köksstolar. Där inte jag bor. Där jag inget hör.

Idag har jag gjort något viktigt. Som kan förändra nästan allt. Jag finner mig inte i något alternativ. Det blir inte som det blir längre. Jag tar över. Har inte tid med annat. För vem vet? Pizzorna ska in i kylen. Kanske till matlåda imorgon. Det finns andra dagar.

✕ Vardagligheter | | Kommentera |

Den längre ullkappan | & other stories

Kolla vilken fin ullkappa jag hittat! Testade den i affären och kände att den skulle vara nåt för mig. Ni som känner till leopardkappsincidenten som blev helt fel. I mitt huvud skulle det bli helt rätt. Den här snyggingen passade utmärkt till mitt naturligt bruna hår, haha. 

Tänker att en höstkappa gärna få ha lite färg. Jag har så satans mycket svart i garderoben. Skönt att ha som bas, visst. Men jag vill ha något som bryter av. Har ni hittat nåt snyggt på sistone?

✕ Stil | #andotherstories, #denrutigakappan, #höstmode | | Kommentera |

Cirkusfjärilarna made by night.

Jag känner mig lagom förföljd av nattjärilar här och var. Från och till har jag sett dem på de mest märkliga av ställen. Här satt den bredvid Blåstrappan vid Brommaplan. Sa hej när jag skulle iväg till ett möte. Vad vill de mig? Förmodligen bara säga hej, antar jag. Eller vad annars?

Imorse var det inte lagom kallt. Nej, det var svinkallt. Kände mig dum som glömde skinnhandskarna hemma i tygväskan. Idag var jag på språng en stund. Ikväll ska jag och min käraste simma tillsammans. Använda det där gymkortet som blivit liggande sedan mina operationer. Jag vet (!) det är svinlängesedan jag opererade mig. Skärpning! Klart kvinniskan ska bada och njuta lite av livet. Självklart. 

Kanske blir det fruktsallad ikväll. Kanske något annat. Vill vara kite lagom nyttig fast jag älskar ostbågar mer än något annat. I alla dess former. Och, vad är det jag brukar säga? Fredagar betyder ostbågar. Fast inte förra fredagen och kanske inte denna heller. Vi får se var den lilla Golfen för oss i kvällen. Eller ska man ta cykeln? Fast med handskarna på.

Upp