♬ Valborg | Håkan Hellström

 
Håkan, Håkan.. Hellström.

✕ Dansvänligt | | Kommentera |

20.59 | Är det där kaffä?

Vilken dag. Mycket har hänt. Kommer det att hända mer grejer? Känner mig pirrig. En massa nytt kommer att hända, det kommer att bli hur roligt och spännande som helst! Lite som ett nytt kapitel. Kanske en helt ny bok, till och med? Nä, känner mig glad! Upprymd. Nu händer det grejer; bra grejer! Jag är på väg någonstans. Står inte längre och trampar. Har tagit tag i. Gjort något av det som jag har haft. Nöjd! Enormt nöjd. Känner mig för helskotta handlingskraftig. Ni som vet vad jag pratar om, ni vet. Ni andra får undra vidare.

Jag har handlat presenter till Gurkan som snart fyller år. Det blir lite försenat eftersom posten är inblandad. Men jag får hitta något kul till henne på fredagsmorgonen. Sedan ses vi inte på hela helgen. Jag har mina ideér. Får fixa imorgon. På nåt sätt. Imorgon får vi finbesök också (!) Nu var det ett ganska bra tag sedan vi sågs sist. Hej på dig, pappa! 

✕ Konstnärsliv, ✕ Vardagligheter | | Kommentera |

En våffla i sänder | Kalla måndag.

Till alla er som inte vet: Har fått ett våffeljärn helt oväntat! (Uttalas våfflejärn!) Så himla glad. Så himla gott. Vilken överraskning! Vad kommer jag att endast leva på i framtiden? Svaret är inte svårt. Våfflor. Med alla möjliga tillbehör. 

Inte bara jag som gillar´t. Finns en till! Om det är någon som undrar var tallrikarna kommer ifrån så är det en gammal servis från Rörstrand som heter Grön Anna. HÄR finns mer infrormation om servisen för den som gillar porslin.

Dagarna går. April bara försvinner. Den tjugotredje? Idag? Öh. Mm. Okej. Ökad acceptans. Jag kan inte förstå att min tid (även eran) springer snabbare än annars. Eller är det bara jag som tycker att tiden gått ovanligt fort? Helt klart är det skönt. Vissa dagar. Ändå, det finns något i mig som funderar var allting tar vägen. Tiden, alltså. Den som går ifrån oss alla. Tur att det dokumenteras. Vill så gärna komma ihåg för att komma ikapp. Här utanför är det kallt, regningt. Himlen är grå, Mälaren likaså. På min spis puttrade alldeles nyligen potatis som jag nyss satte in i ugnen. Det luktar najs. Egentligen behövde jag inte laga mat ikväll. Fast jag kände för det. För jag gillar att laga mat. Vilken insikt (!) Jag. Gillar. Det! Min måndag kommer att vara fortsatt lugn. Med tända ljus på bordet. 

Upp