Kvällsnatten i mot och medljus.

Sheetmask. Ja, så hette det! Sitter med en just precis nu. Känner hur ansiktet får en rejäl fuktbomb! Känns fantasiskt. Tänk att skämma bort sig med sådant en söndag. Imorse badade jag. Kan ni tänka er? Om jag forstätter såhär kanske allt blir bra tillslut.

Abra snusar bredvid mig i soffan och på bordet ligger det en bok och väntar på mig. För är det en sak som jag har gjort under Black Friday så är det att shoppa böcker. Jag behöver mitt förråd av olästa böcker som jag läser en efter en! Och kan ni gissa vad jag köpte i lördags..? Jo. Kappan som jag så gärna velat ha under lång tid! Den från & other stories! Åh, så fin den är på. Jag ska visa er. Det blev tyvärr ingen leopardkappa den här gången heller. Den satt för trångt över rumpan.. så jakten fortsätter! Eller så är det helt enkelt så att universum inte vill att jag ska ha en. Men det blev ett trevligt möte i alla fall! Och det tackar jag aldrig nej till. 

Jag är så himla nöjd med min nya kappa. Jag känner mig så himla fin! Och det är just det man ska känna sig i sina nya kläder. Fin! Vill tänka hållbart, så det är sällan jag köper något riktigt riktigt billigt numera. Hellre dyrt och sällan. Nu ska jag dricka thé och läsa vidare om Teatertanten.

✕ Vardagligheter | | Kommentera |

Ett bad och sedan är det klart!

Torsdag, hörni! Har någon av er någon aning om vad som har hänt med den här veckan? Jag har absolut inga teorier. För jag har inte hunnit med; som vanligt. Huvudvärken har inte slagit till med sin fulla kraft. Jag har fått vila lite. Ingen är mer lättad än jag. Och min sambo. 

På tal om min sambo. Han gillar att mata fåglar. Och utanför vår låtsasbalkong så har han satt en fågelmatare. Idag fick jag bilden här ovan. En riktig rackare! Han berättade att den satt där i minst en timma och käkade. "Det är den största lilla fågel jag någonsin sett.." Var hans reaktion på detta. Mina kollegor sa att den måste vara förstorad. Sicken baddare!

Klockan börjar närma sig kväll och snart ska jag säga godnatt. Till er och till alla här i huset. För det är en dag imorgon också. Då får jag se vad som händer och sker. Till Liljeholmen ska jag i vilket fall som helst. Och då får vi se om det blir någon leopardaffär eller inte! (Efter den förra leopardincidenten.. är fortfarande lite förfärad över det hela!) Besvikelsen var total. Ja, den var förjävla ful helt enkelt. Kanske har jag mer tur imorgon! Imorgon följer ni med.

✕ Vardagligheter | | Kommentera |

Om jag var en robot.

Jag springer och springer och springer. Tänker mig framåt men inte i detta nu. Tydligen är det inte så bra. Varken för nerverna eller hjärtat. Allting får konsekvenser och nu har jag ytterligare en sak att tänka på. Jävlar vad kryptisk jag är här då (?) Men det är torsdag morgon, hallå. Idag är det min måndag. Jag har bara gjort viktiga saker sedan söndags. 

Solen lyser försiktigt in genom fönstret, långt där borta. Lite bryter det igenom. Hoppas på en ljus dag. För den kommer inte att vara särskilt lång för min del. Jag tar dagen som den kommer. I början och slutet är det ändå kroppen som är viktigast. För det är den som bär, kånkar och stånkar. Jag ska försöka tänka på mitt hjärta idag. Och alla andra dagar också för den delen.

Upp