Om jag var en robot.

Jag springer och springer och springer. Tänker mig framåt men inte i detta nu. Tydligen är det inte så bra. Varken för nerverna eller hjärtat. Allting får konsekvenser och nu har jag ytterligare en sak att tänka på. Jävlar vad kryptisk jag är här då (?) Men det är torsdag morgon, hallå. Idag är det min måndag. Jag har bara gjort viktiga saker sedan söndags. 

Solen lyser försiktigt in genom fönstret, långt där borta. Lite bryter det igenom. Hoppas på en ljus dag. För den kommer inte att vara särskilt lång för min del. Jag tar dagen som den kommer. I början och slutet är det ändå kroppen som är viktigast. För det är den som bär, kånkar och stånkar. Jag ska försöka tänka på mitt hjärta idag. Och alla andra dagar också för den delen.

✕ Vardagligheter | #stress | | Kommentera |

Butiksmedarbetarens migrän från Helvetet.

Den kommer tillbaka. Nu oftare än någonsin. På en bio, snart nära dig! Det känns knappast kalas det här. Så jag har nu bokat tid hos vc. Fick en tid så snabbt som imorgon! Känns fantastiskt. Jag hoppas att jag kan få hjälp så fort som möjligt. Jag är öppen för förslag! Verkligen; vad som helst bara jag slipper dessa attacker. Eller åtminstone minimera dem. Huvudvärken ligger ju kvar och skvalpar. Som ett brus. Mellan attackerna. Haha. Ha, ha, haaa!

Igår trodde jag att jag skulle dö, bokstavligt talat. Jag hade inte sovit natten innan, för mitt huvud dunkade halva natten. Jag vaknade, tog två alvedon vid femtiden på morgonen. La mig i sängen med kudden över huvudet och hoppades på det bästa. Vaknade och det kändes helt okej. Och så skulle jag till jobbet. Ställde mig i duschen. Tänkte att den här dagen ska jag klara! Det är ju ändå bara 4 timmar. Fan fick jag för det. Migränen smög sig tillbaka. Tur som sjutton att det inte kom in jättemånga kunder. Var tvungen att ursäkta mig där två gånger. "Jag är ledsen, jag är inte asocial. Jag har bara en fruktansvärd migrän som inte vill släppa taget.." De var snälla. Jag satt i vår enda fåtölj. Försökte blunda för ljuset är så starkt i butiken vid ett anfall. Mådde illa. Nä, jag mår inte bra. Det är något som inte stämmer. Nu ska jag ta reda på vad. Sedan får jag se vad som händer. Huvudsaken just nu är att jag sökt hjälp. Jag gillar det inte. Att söka hjälp. Har väldigt lite tilltro till vården. Har för många dåliga upplevelser samlade allesammans i ett fack. 

Så idag är jag hemma. Med en Gurka som hostade som sjutton imorse. Tur i oturen. Kanske är det någon som ser mig ibland? Jag undrar så vad det är som triggar migränen. Jag har märkt att mina ögon inte gillar rött ljus i för många punkter samtidigt. Typ på kvällen när man ska vänta vid ett rödljus och allt är rött framför en. Då vill jag blunda och det kan jag inte göra om det är jag som kör. Inte heller starkt butiksljus gillar min hjärna. Vill ta solglasögonen på mig inomhus. Vad är det med mig? Som sagt, ska ta reda på det inom en snar framtid. Har ni några erfarenheter av migrän?

✕ Vardagligheter | #migrän | | En kommentar |

Lördag, söndag, måndag och tisdag.

Min helg inleddes med lördagsvåfflan. Helt fantastiskt! Varje lördag oavsett vad jag ska göra senare på dagen så äter vi jämt våfflor tillsammas. En tradition jag inte tänker ge upp hur som helst! Den här lördagen passade vi på att slänga på frysta bär som pricken över grädden.


Så himla gott! Om ni undrar vad det är som är omringlat så är det chokladsås.


Senare på lördagskvällen åkte vi in till Skogskyrkogården för att tända ljus. Det var vackert och vi promenerade i nästan 2,5 timme. Abra fick stanna hemma (stressig miljö för en tax + att jag inte tycker att hon ska vara på den jättelika kyrkogården.) Vi avslutade vår Allhelgona med att äta grekiskt på Söder. Det finns en restaurang som heter Kamarina där som har en jättegod vegetarisk tallrik. Jag tar alltid den. Rekommenderas!

I söndags tog vi en rejäl långpromenad med Abra som älskar att vara ute bland löven. Hon smälter in så bra! Jag har även hunnit storrensa förrådet del 1 och följt med Molnrum till Beyond Retro. Jag hittade två boleros och Den Lilla Svarta som jag kan ha i alla lägen. Har ni gjort något särskilt över Allahelgona? Idag har jag bara tagit det lugnt som mest och sovit en stund på dagen. Jag känner mig nästan lite dåsig. Jag sover nästan aldrig på dagen såvida jag inte har en migränattack. Konstigt. Det är väl bara en sådan dag idag, helt enkelt. Men än är den inte slut! Och nya äventyr väntar runt knuten.

Upp