Chokladbollskvällar.

Vilken tur att jag har en sambo som gillar att göra chokladbollar ibland. Dessutom så råkar de vara världens godaste! Om ni har ätit chokladbollarna på Espresso House, så får ni ett hum om hur dessa smakar. Fast med mycket mer kakao! Så himla gott. Jag vet inte riktigt hur han gör, men han har något välfungerande trick. Gott, gott! 

Solen skiner utanför vad jag numera kallar mitt arbetsrum. Det verkar som att det är rätt varmt där utanför och jag ska se till att komma ut i solen lite. Abra behöver komma ut igen, innan jag ska vara med på mitt andra videomöte för idag. Jag vet inte hur det är med er, men är ni trötta? Jag är extremt trött. Även fast jag har sovit hur gott som helst, tillsammans med drömlösheten. Kanske är det allergin som börjar sätta in nu när värmen faktiskt ser ut att komma ordentligt. Jag har en huvudvärk som kommer och går lite som den vill. Om jag går ut igen kanske jag piggar på mig. Jag vet inte vad detta kan vara.  

Följer ni någon bra serie som ni skulle vilja dela med er av? Jag följer ingen i nuläget, men skulle verkligen vilja göra det så småningom när jag hinner och känner mig avslappnad. Jag har både Netflix & HBO Nordic. Jag kan se på i princip vad som helst. Gärna något med extra spänning! Tips mottages gärna! 

✕ Vardagligheter | |
Upp