- Min nya mandala / Nyårslöftet -

I tisdags gjorde jag något alldeles fantastiskt! Jag tatuerade mig nämligen och fixade till min gamla mandala (gjorde den i oktober 2014.) Jag är extremt nöjd och tycker att det nog är det vackraste jag någonsin sett! Tänk att just den sitter på mig.. åh, fint! Jag var nervös innan sittningen. Men när nålen väl var där den skulle så kändes det som tidigare - jättebra. Det är ett under att jag inte har tatueringar överallt. Att jag kunnat hejda mig är något av ett under. 


Här är resultatet. Han la till några rader av "blad" och gjorde den något större. För mig känns den fullständigt komplett nu. Jag vill inte lägga till något mer på den. Nu känns det liksom som en riktig tatuering. Och den följer min kropp på ett mer harmoniskt vis. Den tidigare gick bara runt axeln, nu följer den bättre. Tids nog kommer det nya att smälta in med det gamla. Tänk er att den gamla som sagt är fem år gammal. Huden ändras och åldras, på relativt kort tid. 

.. och här är originalet. Ni kan liksom inte begripa hur otroligt nöjd och glad jag är. Varje dag tvättar jag den morgon/kväll med Lactacyd och smörjer in den med Bepanthen när jag känner att den börjar bli torr. Det har fungerat riktigt bra för mig de tidigare gångerna, så kände att jag gör samma sak igen. Nu kan jag kryssa av ytterligare ett Nyårslöfte för 2019. Jag är så glad!

Jag tatuerade mig hos Swahili Bob's (som tidigare.) Om du funderar på att tatuera dig, ta dig dit vettja! 

✕ Vardagligheter | #mandalatattoo, #swahilibobs, #tatuering | |
Upp