- Tentaplugg och jag såg en ekorre igår -

Öh, hööö. Att jag ens skriver här inne är ett under! Men jag tänkte att det kanske ändå är på tiden att jag gör just det. Skriver för egen del. Även för er andra som vill, orkar och känner att "fan, vad gör Thess nu för tiden?" och bara sådär innerligt gärna vill veta vad som händer i mitt liv. Jo, jag skriver! Som fan skriver jag. Jag känner mig nöjd för idag och fortsätter under morgondagen med det sista. Jag hoppas att jag hinner med allt jag ska, och att jag får med allt. Ibland svävar jag in på annat som intresserar mig lite mer. Äsch. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Så är det i allt. 

Solen sken en stund igår, så även idag. Jag var inte ute när den lyste. MEN, jag tränade idag för första gången på tre veckor! Jag har som jag berättade tidigare en tatuering som har behövt läka. Och nu.. är den läkt! Så idag var löpbandet mitt och så även alla andra maskiner som jag uppehöll mig med en stund av denna långa dag. Jag kände mig ny, fräsch och nyttig. Min hjärna som en svamp, mitt sökande hjärta fick slå lite hårdare.

Vad ska jag göra ikväll då? Jo, stirra i kors. Kanske titta på något riktigt onyttigt på tv:n och tänka tillbaka på en ljus vår som känns avlägsen. Men jag ska säga er en sak här i mitt tokeri (känner mig skittokig), att jag är inte alls lika brydd över vädret som jag i vanlig ordning brukar vara. Nej, jag känner mig faktiskt smått skild från vädret och det glädjer mig om något. Önska mig lycka till och att jag klarar även den här tentan! 
✕ Studenteriet | |
Upp