- Omplantering / Monsterorna -

Mina två monsteror har blivit monster! Så igår bestämde jag mig för att plantera om dem. Båda fick bra mycket större krukor eftersom det verkligen behövdes. Jag har även tagit bort vissna blad som mått dåligt under vintern. Bara häx-saxat av dem rakt av, långt ned mot "stammen." Vilken skillnad, må jag säga! Jag vill självklart att de ska växa sig minst lika stora som en djungel. Så att de smickrande kan stå på en egen piedistal. Kanske en stol?

Jag vill att de ska vara så stora att man liksom måste välja hus på grund av växterna. Så att monsterorna ska få plats. Ja, ni förstår vilket I-landsproblem. Sådana problem vill jag ha i framtiden. Vilken färg på tapeten som passar bäst till mina sängkläder. Och detta eviga prat om gardiner till vilka fönster. Ett sådant enkelt liv vill jag ha, tack!

Det stora bladet som ni ser är ett helt nytt blad som inte är många veckor gammalt. I början är de sådär ljus-ljusgröna och sedan med tiden blir de allt mörkare. Behöver jag säga att jag älskar alla mina gröna växter? Jag hoppas att ni har det fina fisken där ute! Själv ska jag snart gå på möte nummer två och det blir spännande. Jag tar cykeln för det blir nära och bra. Sedan ska jag cykla iväg till träningshallen och svarva kroppen. 

Upp