- En nygammal vårkappa & elefantöron -

Jag älskar att handla nygammalt. Och det gör jag så ofta som jag får möjlighet. Här är mitt senaste fynd, ↓  En ljusbeige kappa från Sellpy. Det var lite att fixa med den; men inget som jag inte kunde fixa! Det är till och med ganska roligt ibland, att ha nåt att harva runt med.


Bland annat så var den en envis fläck på ena sidan av knapparna. Det fick jag bort med galltvål, vanish och en ensamtvätt i maskin. Borta! Sedan så hängde knapparna något lösa. Jag sydde fast dem. Tada! Som ny. Och luktar gott gör den också! 

Min ena elefantöra har fått små bebisar! Givetvis tog jag tillfället i akt och planterade om dem. Vi får se hur det tar sig! Så spännande att följa för att se vad det blir av dem. 

Den ena av dem hamnade i vårt sovrum, och den andra i Gurkans. Gissar på att de kommer att bli bautastora! Det är något härligt med att plantera om växter på golvet tillsammans med dammsugaren i högsta hugg. Allt blir så fint! Är det någon växt som skulle intressera er, hojta! Har elefantöra, monstera.. lite allt möjligt! Och aloe vera, såklart. I massor! Det blir nya skott hela tiden. Säg till, så fixar jag!

✕ Gröna fingrar & Kaktusar, ✕ Loppisskatter & andra fynd | #elefantöra, #gröntärskönt, #sellpy | |
Upp