- 27 åringens första inlägg -

Oj. Mitt första inlägg som 27 åring! Kan ni tänka er att jag har börjat bli så gammal? Ganska snart fyller jag 30 år. Alltså? Vad var det som hände med tiden? Ju äldre jag blir desto mer passar jag ihop med min kropp. Lika bra att acceptera hängtuttar och grått hår. Det enda jag vet är att det kommer att bli asroligt. Såklart. 

Här var min frukttårta som jag efterfrågade i äkta tant- anda. För vilken tant vill inte ha en syrlig frukttårta? Den var väldigt god, men självklart inte lika god som tårtan jag fick förra året! Har ett år sedan passerat sedan jag sist fyllde år? Demensen kommer. Vad ska jag göra? Tiden går för fort och jag hänger inte med. På onsdag ska jag ta med mig Gurkan till hennes nya skola och hälsa på. Lystra: Hennes skola. Tiden som går fort. Men jag vill inte stanna den som många småbarnsmammor vill. Ty jag är ingen småbarnsmamma längre. Och jag har aldrig någonsin velat stanna tiden. Jag ska bara ha det roligare och roligare. Ju längre bort desto närmare jag kommer. 

Söndag. Jag har ingen ångest inför måndag. Har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Vad som kommer att hända. Vad jag ska göra. Inte mer än att jag ska ut. Kanske ska jag fortsätta på mitt svarta hus. Måla vidare.

✕ Vardagligheter | #27år | |
Upp