- Lördagens adjö och söndagsfoten -

Igår jobbade jag för första gången sedan jag opererade mig (!) Det gick kanoners, bara lite långsammare än annars. Det kändes kalas att få sminka sig och i alla fall ta på sig ett par fejk-jeans. Lite fin i det fula bandaget som numera bara är i vägen. Jag sa adjö till min kollega som jag kommer att sakna. Det fanns tårta över! Men vi kommer att ses igen, så det är lugnt. Det blir nog både fika och middag. Känner det i min nyopererade lilltå - haha.


Känns lite stort att fara omkring med tunnelbana. Fritt, på något vis. Nu låter det som att jag varit strandsatt i år (men det är drygt en vecka, några dagar..) Så bortskämd är jag med att ta mig dit jag vill, när jag vill. 

.. dagens fot! Tillsammans med sin följeslagare Abra. Vet ni? Idag kunde jag få på mig mina promenadskor med stängd fot. Trots att jag har bandage. De är så pass breda i foten. Gissa om jag kände mig som en tapper person. Liksom, ett par skor! Ett par riktiga! Som jag inte fryser i. Känns utan tvekan som en seger. Och att jag nu är på rätt håll. Det går framåt! 

Idag har jag inga direkta planer. Vi började dagen med våfflor. Och den kommer förmodligen sluta i någon form av matfest. Hela kylen är full av läckerheter som behöver ätas upp. Gott!

✕ Vardagligheter | |
#1 - - Anna-Maria :

Vad skönt att du kan få på dig skor igen! :) Vilken söt kompis din fot har på soffan!

Svar: Ja, det är en lättnad! Känns så himla skönt! För det är lite märkligt att promenera runt med flipflops i mars.. hehe :-) Kram
frokentrad.se

Upp