- En somrig kvällspromenad / Södra Ängby -

Nästan varje kväll tar jag en kvällspromenad i krokarna här hemma. Jag ser Ljunglöfs slott varje dag, vilket är ett äventyr i sig. Varje gång jag tittar exra noga på det så ser jag nya detaljer. Det är som att något nytt dyker upp varje kväll. Jag undrar hur det ser ut där inne. Någon gång ska jag ta och se efter. Jag har svårt att förstå att vi bor såhär vackert. Vad mer kan man begära av livet? Allt är så tryggt.


Tinnar och torn. Allt är så detaljrikt.


Jag gillar när teglet syns igenom fasaden. Den här byggnaden har levt. 


Abra följer såklart med på alla kvällsliga äventyr. Även om jag märker att hon är tröttare än tidigare. Jag hoppas att det beror på värmen som kommit tillbaka.


Evighetsträden på rundan i skogen. 

Jag älskar miljöerna här. Allt är så extremt fridfullt (förutom ångestskriken från gamlingarna som bor mittemot oss..) annars är det ljuvligt att bo här. Jag skulle inte byta med någon. Ingen bostad är bättre än min. Vi bor nära naturen och hör djuren (måsarnas skri..) och vi har andra fåglar utanför fönstret. Bara den här sommaren har det kommit in hela två stycken! Kanske är det för att vi ständigt matar dem. 

Solen står högt vänner. Det blir ytterligar en dag på stranden. Igår badade jag fyra gånger. Jag hoppade bara in i det okända. Och åt en skitstor mjukglass. 

✕ Vardagligheter | #södraängby | |
Upp