- En frän cykel / Sommaröppettider -

Sommaren är (kanske) här och solen har tittat fram idag! Äntligen. Mellan allt regn som forsat ned från himlen utan slut. Som plåster på ett sår som inte existerar: Här kommer en frän cykel från grannkommunen. Som också är min hemkommun. Visst är den väl fin, så säg?

Det är lite sådär jag får pimpa min cykel om 50 år. Med hemmamålad skylt och lådan där fram. Där alla mina framtida hundar kommer att sitta. Och yes, jag kommer BARA att ha två åt gången. Hur har ni det i sommaren? Har ni ledigt eller har ni haft er semester? Själv kommer jag att vara ledig då och då - och det passar mig alldeles utmärkt!

Jag misstänker att Gurkan kan ha målat av mig här, eller möjligtvis Abra. Jag är inte helt hundra. Hos mig är det sommaröppettider just nu. Jag kommer och går likt en sommarkatt med ett föralltidhem. När jag kan, har tid och lust. När jag vill dela med mig. Jag har sommarstängt på Instagram. Där inne kommer jag inte vara alls. Sommarstängt och appen är raderad. Så jädrans skönt! Har kommit på mig själv med att slöscrolla utav bara helvete med ingen poäng. Så, nu är den borta. Dessutom är reklamen så enerverande tröttsam. Orkar bara inte längre. Jag saknar inte den applikationen än. Kanske aldrig mer. Jag vill hänga med mer mig själv och andra i mitt hushåll.

Så det här kommer mer eller mindre att vara min enda plattform. Vilket nöje! Och vad skönt. Ju mindre att hålla koll på - desto bättre. Särskilt nu i sommartider. 
✕ Vardagligheter | #sommaröppettider | |
Upp