- Ett viktigt beslut i snön -


Mys och långpromenad med solkattstax. Tillsammans promenerade vi till kiosken och returnerade ett paket som var full av kläder med dålig kvalité. Jag kommer aldrig mer att köpa kläder därifrån. Det var det värsta jag någonsin varit med om. Till och med second hand har bättre kvalité än det här företaget. Aldrig, aldrig mer! Jag beslutade mig för att behålla en av klänningarna, och det var inte ens deras märke. Nä, usch.  Jag är besviken på ett sätt, men glad på ett annat. Nu vet jag var jag inte ska handla. 

.. och så studerar jag engelska. Bara engelska nu, faktiskt. Jag bestämde mig för att avsluta min kurs i Ma B. Det var alldeles för svårt och jag misstänker starkt att jag har någon form av dyskalkyli. Jag kommer inte ihåg några mattetrix alls från gymnasiet. Och jag förstår heller ingenting. Det var mycket uppgifter och det kändes verkligen som att jag bara trampade vatten. Trots det har jag fått väldigt fin hjälp av min sambo, som försökt. Men jag måste lägga mitt fokus på körkortsteorin då jag har prov nu den 22 januari. Och såklart engelskan. Det räcker gott och väl för mig. Jag tog mig vatten över huvudet, det erkänner jag. Fast jag är ändå nöjd med att jag har försökt. Självklart har jag tittat upp mina vidareutbildningar som jag är intresserad av. Och ingen av de tre kräver Ma B. Så jag gör mig själv en tjänst helt enkelt. 

Igår stack vi och tränade ett rejält träningspass på gymmet. Ikväll ska vi göra samma sak. Det är så skönt att röra på sig. Man känner sig ordentlig och redig, haha. Det är lika bra att passa på när tid finns och när vi kan träna tillsammans. Det blir svårt när Gurkan är hemma (hon får inte vara på gymavdelningen, såklart.) Simma går bra, men gymma.. nej. Nu ska jag fortsätta där jag slutade. 

✕ Vardagligheter | |
Upp