- Körkortsinnehavaren (!) -

Igår var dagen D. Dagen då jag äntligen skulle ha min uppkörning. Som jag bokade i september förra året. Och gissa? Det gick väldigt, väldigt bra! Jag fick mitt körkort. Jag får köra bil nu! Vilken som helst, så länge det är en automat. Kan ni gissa om jag är glad, eller? Jag kan inte förstå att det är sant! Jag klarade det! Men utan min sambos hjälp så hade jag aldrig det, det är hans förtjänst att jag fixade det. Självklart firade vi efteråt med en mastodontpizza! ↓  


Så god. Rejält med ost, spenat och sparris. Ja, det var till och med halloumi på den! Jävlarns. Har aldrig ätit en så god pizza ute. 


Jag firade med att dricka en liten cider. Efter dagens bravader känner jag att det var på sin plats. Har inte druckit en droppe sedan strax efter Nyårsafton. 

Och här sitter han, Handledar'n! Utan honom; inget körkort. Kanske ska han skola om till körskoleläre istället? Åh, ni anar inte vad glad jag är! Nu får vi köra utan ÖVNINGSKÖR på ändan av bilen. Det är färdigt! Åh, vilken lycka! Och era fina gratulationer.. nä.

Jag har inte varit såhär glad (och stolt) på ett bra tag. Vi, tillsammans, som ett par klarade det! Vad om inte det är den ultimata teambuildingen. Vilket samspel! Ja, heeelveteee.. jag är så glad! Och tacksam för all hjälp och pushning. På ett eller annat sätt har alla ni varit involverade i mitt körkort eftersom jag pratat om det natt och dag. "Ja, jag ska ta körkort. Och när jag väl gör det så ska jag vara så pass säker att jag ska kunna köra upp VARSOMHELST!" sa jag och tar körkortet på första försöket där 20% av de kvinnliga privatisterna tog körkortet vid första uppkörningen under 2018. Och se på sjutton. Kaxigt. Nu har jag det inom några dagar, det där körkortet som jag tänkt så länge på. Nu är jag en sådan där som har ett körkort. Yes!

✕ Vardagligheter | #körkort, #körkortifarsta, #uppkörningifarsta | |
Upp