- Fröken Träd tillbaka - På måndag smäller det inte alls, och yes jag ska komma ihåg var säkringarna sitter -

Lördag kväll. Klockan 20.00 börjar Melodiestivalen, ska ni titta? Jag kollar varenda år, det ska jag medge. Vad ska man annars hitta på? Det är mörkt, slaskigt och kallt ute. Självklart halvligger man i soffan fult och äter ostbågar. Ja, visst! Vi har bunkrat upp med de där runda, ni vet. Som smakar lite spicy. Morötter och gurka har jag med. Kanske ska passa på att göra en skitstark vitlöksdipp? Så att man halvsover under de dåliga numrena.

På måndag har jag uppkörning. Alla ni får hålla tummarna för mig att jag tar körkortet! Jag känner mig redo (och trött) på att köra bil. Det kommer i vilket fall som helst bli väldigt roligt att köra. Jag har aldrig någonsin kommit såhär långt med körkort tidigare. Och teoriprovet klarade jag med god marginal. Åh, känner mig så redo! Och det kommer att bli pirrgt, men mest roligt. I förrgår drömde jag som i en loop om uppkörningen. Jag körde upp, och sedan så körde jag upp med samma karl igen. Minst fyra gånger. Måste vara ett tecken på att man liksom är där! Jag längtar så tills måndag kväll när det hela är över. Hur det än går så kommer jag att vara färdig. Om jag inte klarar det första gången så gör jag om det. Inte värre än så! 

Idag åkte vi till Volvo. Väldigt trevligt må jag säga! De bjöd på all sorts fika, både färska bullar och kakor. Även varmkorv och Festis. De slog på stort! Och självklart imponerar det på mig. Det är alltid härligt när man som kund kan sätta sig ned i en schysst fåtölj från Ikea och käka. Nu var väl inte jag en kund just för tillfället, bara spekulant och beskådare. Måste ha koll var allt sitter under huven. Ja, ni förstår att vi har förberett oss. Det ska bli så spännande! Håll alla era tummar och tår för mig på måndag!

✕ Vardagligheter | |
Upp