- The washing machine / Och alla ni andra -

Oh yes, snart är jag färdig med min Engelska 6! Som på min tid hette Engelska B. Det har varit världens roligaste distanskurs och jag har lärt mig hur mycket som helst; men ändå. Det kommer att bli skönt att bli färdig med kursen. Uppgifterna har varit ganska stora och tunga. Vilket är ganska självklart, det är ändå en hel kurs i gymnasiet. Men inte har jag varit rädd! Nä, jag kastade mig in i något som för mig varit mitt mest hatade ämne. Och vad det ser ut som kommer jag att klara det! Det har varit en sådan utmaning att ni förstår nog inte. Det här trodde jag inte om mig själv. Det är Oxens år 2019!

Jag är glad att jag gör den här kursen idag och att jag struntade i den när jag gick i gymnasiet. Den hade varit alldeles för svår för mig. Och jag hade inte förstått ett skvatt om den såg ut exakt som den jag läser just nu. Tänk - i vissa fall är det mycket bättre att vänta. Min hjärna är mer av en svamp idag än tidigare. Kanske blir det bara bättre och bättre med åldern? 

Jag känner mig i vilket fall som helst stolt över att jag kommer att klara den här kursen. Vad jag får för slutbetyg får vi helt enkelt vänta och se. Jag har en pratuppgift imorgon på telefonen och Nationella prov kvar. Sedan är jag färdig! Jösses. Nä, ingen av er förstår nog hur chockad jag är över mig själv. Lite tokig har jag nog allt blivit.
 
✕ Vardagligheter | |
Upp