- Solen, låtsasvåren och ett adjö -

Det är så soligt här i Stockholm idag. Jag hade på mig min tunna ullkappa med ingen halsduk, ingen mössa. Jag struntade till och med i vantarna på promenaden. Ja, det är faktiskt riktigt festligt ute just nu! Jag tänker ta en längre promenad senare. Inte tänker jag missa solen när den kikar fram såhär. 


Just i detta nu är det så himla, himla skönt. Vill bara vara utomhus när det ser ut såhär, det är något magiskt med våren. Även fast den just nu bara är på låtsas. 

Igår tog jag avsked av farfars bror i Husby- Rekarne kyrka strax utanför Eskilstuna. Det var en fin begravning, och det kändes skönt att säga adjö även fast vi egentligen inte kände varandra särskilt väl. Kyrkans tak var full med gamla målningar. Som tydligen är från Medeltiden. Nu när jag har körkort skulle jag kunna utforska kyrkor lite här och var. Har alltid gillat dem utan att förstå riktigt varför. 

Idag ska jag tänka på tiden och pyssla här hemma. Abra har rivit upp min fina skrynklade prydnadskudde i ren protest. Som tur är så går den att sy så att marodörens framfart sattyg inte syns. Tänker också kolla in på lite olika utbildningar som jag kan söka nu till våren. Jag ska framåt! Och göra det som intresserar. Även fast livet kan bli nog så långt är det för kort för att slösa bort tid på onödigheter.

✕ Vardagligheter | |
Upp