- Iskall promenad, loppisbesök och engelskaprov -

Vilken dag jag har haft idag! Och snart är den slut. Ganska skönt det. Jag har haft att göra må ni tro! Jag har varit ute på galej med mig själv. Gjorde en entimmes- besök på min favoritbutik för att leta efter arbetsmaterial. Hittade två speglar, en liten silverbricka, en liten vas och en porslinssvan (!) Allt i matchande färger. Vilket stilleben!

Efter det rusade jag iväg till Söder där mitt engelskaprov skulle gå av stapeln. Trodde först att det var på Mäster Samuelsgatan (önsketänkande,) men det visade sig vara Magnus Ladulåsgatan.. Ha, ha! Tur jag var ute i tid. Och inte hade jättelångt till Söder. Bara några stationer. Väl där så var provet bara en timma långt. Trodde att det skulle vara fler timmar, men förmodligen har jag blandat ihop det med Nationella proven som jag kommer att ha i början av mars. Förmodligen gick det bra, vi får se helt enkelt! Godkänd får jag hoppas att jag blir, i vilket fall som helst. I provet kunde man bara bli godkänd/underkänd. Håller alla mina tår!

Efter den ofrivilliga turen till Söder tänkte jag att jag ändå kunde riva av en loppis till. Så jag gick till Röda linjen- hållet och gick in på Stadsmissionen. Där hittade jag ytterligare två speglar (!) varav en väldigt gammal och en vikbar som kan stå för sig själv. Vilken skatt! Jag är så nöjd med vad jag hittade. Det känns fint att ha hittat arbetsmaterial. Det var ett tag sedan jag var ute och letade efter endast arbetsmaterial. Just nu är jag på jakt efter specifikt speglar i olika modeller. Jag vet inte riktigt vart behovet kommer ifrån, men det är ett sug. Och egentligen är det suget som jag velat åt nu ett tag. Nu börjar det hända grejer, som sagt. Och jag hittar min inspiration från gamla prylar. Och så bygger jag ihop dem på något sätt.

Skulle ni vilja se vad jag hittade för något?

✕ Konstnärsliv, ✕ Vardagligheter | #konstletande, #myrorna, #stadsmissionen | |
Upp