- Hej upprop, adjö då 20 minuter senare -

Igår var jag för första gången på Södertörn. Vilken grej! Vad stort allting är! Vilken märklig byggnad. Hur ska jag någonsin kunna hitta där? Jag gillade atmosfären med en gång. Detta är något helt nytt, en ny bok. Något som jag aldrig tidigare varit i närheten av.. Jag känner mig förväntansfull. Har efter mycket om och men kunnat påstå att jag numera gillar att studera. För när man studerar så skriver man också en del. Och det slår aldrig fel! Det är alltid lika roligt. (Läste tidigare klart Eng B i början av året, och det var ett väldigt roligt inslag i mitt så annars händelselösa liv.) Vilket i slutändan fick in mig på den här utbildningen. Så, jädrans bra att jag tog betyg tillslut! 

Jag känner mig så glad att jag kommer att göra det här 3 år framöver. Jag vet exakt vad jag ska göra och vad jag ska lägga all min fokus på. Allt det andra, det betyder ingenting längre. Jag har något att faktiskt se fram emot - något att utvecklas kring. Jag är så jädrans glad att jag bor i just Sverige. Här finns alla möjligheter till studier. Jag är så, så förväntansfull.. Och nu mer än någonsin motiverad. Själva uppropet var klart efter typ 20 minuter. Och vi var mycket färre än vad jag i mitt huvud hade föreställt mig. Det kanske är vanligt att många tackar ja, och sedan hoppar av. Ni får följa med mig i min resa som ska ta mig till något bättre. 

✕ Studenteriet | |
#1 - - Mathilde:

Åååh, men hurra nu har du börjat! Jag har en månad kvar innan min börjar, pirrigt! :)

Svar: Ja! Uppropet är färdigt, :) Sedan börjar jag på riktigt på tisdag! Kommer bli så himla roligt, :) Wow! Då är det inte lång tid kvar innan du börjar, förstår att det börjar bli pirrigt.. :D Här flyger det fjärilar överallt!
frokentrad.se

Upp